Mit jelent ez?

Egy anyagot bárhogy is díszítünk: szőhetjük mintásra, színesre; kihímezhetjük, de amikor csipkét is teszünk rá, azzal kerül fel a koronája, válik igazán ékessé. A csipkétől válik a legünnepiesebbé egy viselet vagy egy lakástextil. Ha a csipke ünnepiessé varázsolja a tárgyainkat, akkor megérdemli ennek viszonzását is. Egyébként pedig, mint királynő is folyamatos ünneplést érdemel. 

Amikor, hosszú órák munkájával elkészítesz egy csipkét és leveszed a párnáról, ünnepeld meg Te is ezt a pillanatot. Forgasd, nézegesd és mosolyogj közben! Osztd meg az ismerőseiddel és a Csipke-suli közösségével a fényképét! A Te sikered, mindannyiunk öröme.

Te hogyan ünnepled meg a sikereidet? Meg szoktad ünnepelni?

Amikor elhatároztuk, hogy a Csipke-suli tananyagainak megjelenése 2020. június 27. lesz, akkor az is bekerült a naptárba, hogy a másnapi „feladat” az ünneplés lesz. Ezt megelőzően előtte rengeteget dolgoztunk az anyagokon, izgultunk, hibáztunk és javítottuk, problémákba ütköztünk és megoldottunk, így formálódott a Csipke-suli. A fejlesztés nem állt meg, de mi megálltunk egy napra pihenni és ünnepelni.

Ma viszont már új terveket szővünk. Egyenlőre gondolatban, de hamarosan látható formában is elkészülnek az új tananyagok.

Addig is arra buzdítunk, hogy csipkézz minél többet és minden eredményt ünnepelj meg! Így lesz a csipkeverés igazi öröm és élmény.